Site Overlay

15 medici și personal auxiliar din rețeaua SWISS CLINICS participă la cel mai important congres științific de estetică din lume, IMCAS 2024-Paris

Echipa medicală Swiss Clinics este cea mai mare delegație din România la cea de-a 25-a ediție IMCAS 2024 World Congress, care are loc la Paris, în perioada 1-3 februarie

Swiss Clinics, cea mai mare rețea de clinici de chirurgie estetică din România, participă la cel mai important congres științific de estetică din lume, IMCAS 2024 World Congress. Cea de-a 25-a ediție a congresului are loc la Palais des Congrès, Paris, în intervalul 1-3 februarie, și aduce împreună profesioniști, cercetători și lideri din industrie de pe tot globul. 

Congresul găzduiește peste 15.000 de participanți și 300 de expozanți, din peste 130 de țări. 

Swiss Clinics va participa la IMCAS 2024 cu o echipă de 15 medici și personal auxiliar, fiind cea mai mare delegație din România. 

IMCAS este un centru de excelență pentru știință, colaborare și schimb de cunoștințe în domeniile dermatologiei, chirurgiei plastice și științei îmbătrânirii. Programul IMCAS 2024 reflectă progresele de ultimă oră în cercetare, practică medicală și tehnologie.

Această ediție acoperă o gamă largă de subiecte și tehnici inovatoare, de la dermatologie clinică, proceduri minim invazive, etică, medicină regenerativă, până la chirurgie plastică, toate specializate pentru a rafina abilitățile participanților și a acoperi noutățile și tendințele fiecărei ramuri.

Experți de talie mondială vor susține sesiuni live ce explorează tehnici de injectare și de chirurgie, precum și disecția pe cadavru, pentru a oferi o perspectivă cuprinzătoare asupra metodelor sigure și eficiente în practica medicală. Specialiștii chirurgi esteticieni vor putea participa, de asemenea, la sesiuni de formare în cele mai recente tehnici de chirurgie plastică.

Dincolo de conținutul științific excepțional, congresul mondial deschide oportunități de networking pentru a facilita conexiuni profesionale între participanți

Know-how-ul echipei medicale Swiss Clinics care participă la IMCAS 2024 va fi transmis mai departe generațiilor viitoare de medici din România, în cadrul programelor de instruire ale Academiei Swiss. Academia Swiss derulează până la 4 cursuri pe lună, în care instruiește tineri medici în tehnicile procedurilor estetice minim invazive, în ce privește siguranța injectărilor și managementul erorilor medicale, cât și în alte ramuri ale esteticii moderne, cum ar fi utilizarea tehnologiei VASER Pro. Cursurile au loc în cadrul SWISS Hospital, din București, și sunt susținute de medici renumiți în domeniu.

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaționalizează, în mod direct, 3 clinici, în București, Severin și Galați, și 1 spital, în București, și colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 38 de orașe la nivel național. 

Clinica din București deține bloc operator propriu și operează cu tehnologii și echipamente de ultimă generație.

Rețeaua medicală SWISS CLINICS a aniversat, în 2023, 8 ani de prezență, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienți.

Lasă un răspuns