Site Overlay

Adolescentă româncă dispărută în Anglia. Lidia a fost văzută ultima oară „cu un bărbat, înainte de a se urca în tren spre aeroportul din Manchester”

O adolescentă româncă e căutată de poliția britanică, fiind dată dispărută după ce a fost văzută cu un bărbat într-o gară, înainte de a se urca într-un tren către aeroportul din Manchester, scrie cotidianul regional Manchester Evning News.

Lidia Lupu, în vârstă de 17 ani, a fost văzută ultima dată în jurul orei 16:40 sâmbătă, 27 ianuarie, pe Church Street din Preston, Lancashire. Un apel pentru persoanele dispărute a fost lansat de către Lancashire Constabulary.

Adolescenta, care are, de asemenea, conexiuni cu Oldham și Manchester, a fost apoi surprinsă de camerele de supraveghere CCTV de la gara Preston, a doua zi, duminică, 28 ianuarie, în jurul orei 14:30. Era cu un bărbat necunoscut, înainte de a lua mai târziu un tren către aeroportul din Manchester.

Poliția din Lancashire spune că ofițerii sunt „îngrijorați” pentru soarta ei și îndeamnă pe oricine care are informații despre locul în care s-ar putea afla, sau care recunoaște bărbatul văzut în imagini, să contacteze Poliția.

„Lidia este de culoare albă, constitutie subțire, ochi închiși la culoare, păr vopsit în nuanțe de roșu, purtând aparat dentar. Ultima dată a fost văzută purtând o jachetă neagră, un top alb, colanți negri și adidași albi Nike. Vorbește cu un accent românesc. Dacă ai orice informații, te rugăm să ne contactezi la 101, menționând jurnalul 0957 din 27 ianuarie. Pentru observații imediate, te rugăm să suni la 999”, e mesajul Poliției.

Tânăra româncă a mai fost dată dispărută în 20 august 2023, când Poliția din Manchester a introdus o alertă pentru ea.

Lasă un răspuns