Site Overlay

Arestare spectaculoasă a unui român, în Italia. Polițiștii, filmați când scot pistoalele și îl amenință pe tânărul de 26 de ani

Un tânăr român a fost arestat miercuri seara în Italia și momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Doi polițiști și-au scos pistoalele și le-au îndreptat spre român, relatează Il Resto del Carlino.

Totul a început miercuri, la scurt timp după ora 19:10, când un dealer auto din orașul Fabriano și-a parcat mașina, un Jeep Compass, în fața biroului sale. A lăsat portiera descuiată și a vrut să intre în birou câteva clipe, timp suficient pentru ca un bărbat să se urce la volan, să accelereze și să dispară.

Bărbatul a alertat imediat carabinierii din localitate, apoi cu ajutorul echipei care gestionează camerele de supraveghere mașina fost văzută îndreptându-se spre Scheggia. Imediat au fost alertate patrulele de acolo și datorită localizării GPS, Jeep-ul a fost geolocalizat.

Centrul de operațiuni din Fabriano și-a ghidat astfel pas cu pas colegii din Gubbio către hoț, care a fost arestat la scurt timp de către carabinierii Unității Operaționale și Radiomobile a Companiei Gubbio.

O arestare spectaculoasă care a fost filmată miercuri seară de un locuitor din Gubbio și publicată pe rețelele de socializare, devenind rapid virală. Forțat de militari să coboare din mașină sub amenințarea că vor trage, un tânăr de 26 de ani, de origine română, a ajuns în cătușe, cercetat pentru furtul unui autoturism.

În timpul percheziției autoturismului, polițiștii au găsit și au ridicat o lamă de comutare aflată în posesia bărbatului. Pe baza elementelor strânse și a reconstituirii dinamicii faptelor, tânărul de 26 de ani a fost arestat în flagrant pentru furt calificat de mașină.

Lasă un răspuns