Site Overlay

Automatele de bilete CFR din gări, închise temporar pentru lucrări de înlocuire. Nici validatoarele din trenurile spre Otopeni nu vor funcționa

Cumpărarea biletelor de la automatele kiosk din gări va fi întreruptă începând de marţi, 16 ianuarie, ora 00.00, pentru lucrări de înlocuire a echipamentelor POS. De asemenea, va fi întreruptă temporar şi funcţionarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă spre Aeroportul Otopeni, a anunţat CFR Călători.

CFR nu spune până când nu va fi posibilă cumpărarea de bilete de la automate, precizând doar că serviciul nu va fi disponibil „pentru o perioadă limitată”.

„Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar și funcționarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta București Nord – Aeroport Henri Conadă și retur”, a transmis CFR Călători, într-un comunicat.

Pentru cumpărarea biletelor de tren călătorii trebuie să utilizeze celelalte canale de vânzare disponibile, respectiv:

online de pe cfrcalatori.ro;
aplicaţia disponibilă pe smartphone „CFR Călători bilete online”;
aplicaţia 24pay;
casele de bilete din gări;
agenţii de voiaj CFR Călători;
de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

CFR Călători menţionează că, în staţia Bucureşti Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise.

Lasă un răspuns