Site Overlay

Bărbat rănit după ce a fost împușcat accidental în abdomen, la o vânătoare din Timiș. A fost dus la spital cu elicopterul SMURD

Un bărbat de 69 de ani a fost rănit, după ce a fost împuşcat, duminică, 28 ianuarie, la o partidă de vânătoare care a avut loc la Brestăvăț, judeţul Timiş. La faţa locului a intervenit elicopterul SMURD, care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la spital. Partida de vânătoare era autorizată, iar bărbaţii implicaţi aveau permise de port armă valabile, relatează TimșOnline, care citează poliția județeană.

Polițiștii au fost sesizaţi prin apel 112 și s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, Un bărbat de 37 de ani ar fi împuşcat accidental un alt vânător, 69 de ani, care participa la vânătoarea autorizată, a precizat IPJ Timiș.

Victima, conștientă, a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD. Potrivit Opinia Timișoarei, bărbatul a fost împușcat în abdomen.

Ddouă arme de vânătoare şi mai multe cartuşe au fost confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor, s-a stabilit că cei doi bărbaţi deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare.

În cauză, conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

Lasă un răspuns