Site Overlay

Bărbat reținut după ce în mașina în mașina lui a fost descoperit aproape un kilogram de cocaină, la punctul de intrare în țară de la Giurgiu

Cele 850 de grame de cocaină au fost găsite joi, 1 februarie, ascunse într-o mașină care s-a prezentat la Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, vrând să intre în România din Bulgaria, anunță Poliția de Frontieră și DIICOT.

Drogurile, „destinate comercializării”, erau ambalate în „patru pachete de formă dreptunghiulară, sigilate cu bandă adezivă” și se aflau într-o pungă de plastic sub bancheta din spate a autoturismului.

Mașina cu care au fost introduse în țară drogurile era condusă de un cetățean român care a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, sesizați de polițiștii de frontieră.

„La data de 1.02.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și și trafic intern de droguri de mare risc”, a transmis DIICOT.

În acest caz, „a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, mai precizează procurorii.

Foto: politiadefrontiera.ro

Lasă un răspuns