Site Overlay

Cum a slăbit Anamaria Prodan 4 kilograme într-o săptămână. De două ori pe an urmează această cură

Anamaria Prodan a avut mereu o siluetă de invidiat, fapt pentru care a fost apreciată de multe femei, dar și invidiată. Acum, vedeta, care în continuare e preocupată de aspectul ei, a slăbit 4 kilograme cu o cură pe care o urmează de două ori pe an.

Chiar dacă e implicată în mai multe afaceri, atât în România, cât și în străinătate, Anamaria Prodan își face timp mai ales pentru copiii ei, Laurențiu, Sarah și Rebecca, dar și pentru ea, pentru îngrijirea ei. Mereu și-a dorit să arate perfect când apare în lumina reflectoarelor, de aceea de-a lungul timpului a ținut diferite diete, a făcut diverse proceduri.

De o bună perioadă de timp, de două ori pe an, ea face o cură de detox. Timp de o săptămână bea doar sucuri verzi și face clisme. Așa a reușit acum să dea jos 4 kilograme într-o săptămână. Adrian Pescariu, prietenul ei, a făcut dezvăluiri.

„Anamaria merge sistematic la cure de detox. Înainte mergea în Turcia. Acum de când s-a deschis clinica de la Brașov merge aici câte 7 zile la fiecare 6 luni, tot fiind și make-up artistul ei. Anamaria are mare grijă de sănătatea ei. Fără gram de mâncare solidă. Numai apă, ceaiuri, sucuri verzi și terapii de curățare a colonului“, a declarat acesta pentru Click.

Anamaria Prodan a pozat goală la 51 de ani

Anamaria Prodan și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, unde are peste un milion de fani, cu cele mai recente fotografii postate. Impresara a distribuit o poză în care e dezbrăcată complet, se acoperă doar cu un prosop alb. Așa a anunțat că în curând fanii o vor vedea pe micile ecrane.

Cu a doua poză, în care apare îmbrăcată doar cu o pereche de chiloți negri, ea a făcut lumină. Anamaria Prodan a explicat că filmul „Complotul bonelor”, în care are rolul principal, va avea premiera la începutul lunii februarie la cinema.

„Complotul bonelor, film în regia lui Iura Luncașu. 6 februarie, Băneasa Cinema, va avea loc marea premieră. Până atunci, începând cu data de 1 februarie până pe 11 februarie ne vedem în fiecare oraș din țară. Caravana Complotul bonelor pleacă prin țară, să fie aproape de voi”, a anunțat vedeta, care a fost lăudată pe Instagram și pentru silueta ei, dar și pentru apariția în film.

Ronald Gavril și Anamaria Prodan

„Frumoasă foc ❤️ Felicitări pentru cum arăți și pentru toate proiectele de succes în care ești implicată! 💯”, „Superbă”, „Frumoasă”, „Când ești întrebată câți ani ai, tu ești una dintre puținele persoane care trebuie neapărat să scoată buletinul din portofel 🤣🤣🔥🔥🔥”, au comentat fanii vedetei, printre care și Ronald Gavril, iubitul ei.

La poza cu Anamaria Prodan acoperită doar cu un prosop, el a reacționat cu un emoticon. „🔥”, a transmis Ronald Gavril.

Lasă un răspuns