Site Overlay

Cum își răsfață Puya soția după 13 ani de căsnicie. Melinda l-a dat de gol. „Le primesc de la Dragoș. Este mai ok”

Melinda și Puya, pe numele lui Dragoș Gărdescu, sunt căsătoriti din 2011 și au împreună trei fete. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, iar odată cu participarea la America Express, aceștia și-au atras simpatia oamenilor, datorită modestiei de care au dat dovadă.

Melinda și Puya formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, iar din mariajul lor au rezultat și trei fete, Melisa, Iuliana și Natalia.

Puya și partenera lui, Melinda, au ajuns în atenția publicului datorită modestiei și sinceritătii de care au dat dovadă, mai ales în cadrul concursurilor televizate unde au format o pereche de excepție. Soția artistului se declară o răsfățată, chiar dacă au trecut 12 ani de căsnicie. Bruneta și-a dat soțul de gol și a dezvăluit ce cadouri îi face.

„Îmi cumpăr bijuterii, dar, de obicei, le primesc cadou de la Dragoș. Îmi cumpără bijuterii, în loc să-mi cumpere altceva. Este mai ok. Dar îmi și cumpăr singură”, a mărturisit Melinda pentru ego.ro.

În cadrul aceluiași interviu, soția lui Puya a vorbit și despre rolul de mămică și provocările pe care le întâmpină de când cele trei fete au crescut. Melinda spune că fiicele sale au ajuns la stadiul în care simt curiozitatea la cote maxime, motiv pentru care au început deja să-i scotocească prin lucruri, mai ales prin machiaje.

„Fetele au dat iama la machiaje. Le-au distrus pe toate, ca să zic așa. La bijuterii au încercat puțin, încă nu prea le place, sunt mici, dar la machiaje nu sunt mici.

La 13 ani deja cam vrei să faci ceva. Am noroc că cea mare nu vrea să se machieze. Din punctul meu de vedere, niciuna nu are nevoie de machiaj, dar mai încearcă ele pe acasă așa. Cea mijlocie se dă cu negru pe la ochi așa mereu”, a mai precizat soția lui Puya pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Lasă un răspuns