Site Overlay

David Gail, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 58 de ani. Anunțul trist făcut de cel mai bun prieten

David Gail, actorul din „Beverly Hills, 90210”, a murit la 58 de ani, iar fanii au aflat vestea tristă, în urma unui mesaj transmis de sora acestuia. De asemenea, prietenii apropiați și-au exprimat regretul. David Gail era cunoscut pentru rolul lui Stuart Carson în sezonul 4 din „Beverly Hills, 90210”. Până acum, cauza morții nu a fost făcută publică.

Moartea lui a fost anunțată sâmbătă, pe Instagram de către sora lui, Katie Colmenares. Nu au fost menționate, deocamdată, cauza și data decesului, scrie The New York Times, citat de Pro TV.

„Nu a existat nici măcar o zi în viața mea în care nu ai fost alături, cel mai bun prieten, gata să înfrunte orice”, a scris Colmenares, adăugând: „Te voi ține strâns în inima mea ființă uimitoare și iubitoare. Îmi va fi dor de tine în fiecare secundă din fiecare zi pentru totdeauna.”„David a fost un om bun. A fost o persoană cu care mi-aș fi dorit să vorbesc mai mult. Avea multe povești de viață, unele incredibile. Sunt recunoscător pentru că l-am cunoscut. Sunt atât de trist pentru această pierdere, o lume întreagă a pierdut acum. A fost un cadou pentru noi toți”, a scris Peter Ferriero, care găzduiește podcastul Beverly Hills 90210.

Gail a fost un actor de televiziune cunoscut de la mijlocul până la sfârșitul anilor 1990. Cel mai mare rol al său a fost în serialul „Port Charles”, în care a apărut ca Dr. Joe Scanlon în 216 episoade în timpul unui sezon din 1999 și 2000, potrivit IMDb.La începutul carierei sale, David Gail a fost distribuit pentru opt episoade din „Beverly Hills, 90210” de la Fox. El a intrat pentru prima dată în serial în 1991, în timpul primului sezon, în rolul lui Tom.Directorii de casting l-au plăcut, dar au spus că nu este destul de experimentat. Astfel, el avea să revină în serial doi ani mai târziu, în sezonul 4, de data aceasta ca Stuart Carson, fiul unui bogat om de afaceri care se logodește cu Brenda Walsh, interpretată de Shannen Doherty, potrivit IMDb. Nunta nu are loc niciodată, iar cuplul are în cele din urmă o ceartă, potrivit unui site de fani „Beverly Hills, 90210”.

Lasă un răspuns