Site Overlay

Imagini cu casa în care Antonia locuiește alături de Alex Velea. Vila cuplului arată ca-n filme

Antonia și Alex Velea locuiesc de 5 ani într-o vilă spectaculoasă din Pipera. Înainte de a se muta în noua locuință, cei doi artiști au stat într-un apartament din zona de nord a Capitalei, unde plăteau chirie câteva sute de euro.

Antonia și Alex Velea s-au mutat în anul 2019 într-o locuință amenajată cu mult bun gust și rafinament. Cu nuanțe neutre de bej, maro și alb, casa lor emană o atmosferă de confort și eleganță. Scara din lemn masiv, mocheta pe jos și stilul simplu ales aduc o notă de căldură și familiaritate în spațiul lor.

„Nu, nu avem obiecte ciudate, e o casă care ne reflectă gusturile amândurora, este o casă minimalistă, modernă, am avut un designer de interior care ne-a ajutat  și suntem mulțumiți de rezultat. Dar nu ne-am dorit niciunul să o expunem.”

Cu o suprafață generoasă și o panoramă încântătoare asupra unui mic lac din zonă, casa lor cu etaj pare desprinsă din filme. Investiția lor în această locuință de lux a fost una semnificativă, depășind suma de 500.000 de euro, conform informațiilor obținute de Click! în urmă cu mai mulți ani.

Când vine vorba despre dormitorul matrimonial, cântăreața a spus că e „cozy, intim, un spațiu în care să ne simțim bine.”

Antonia declara la un moment dat că în noua lor locuință, ea a pregătit o cameră fiicei sale din prima căsătorie, Maya, care locuiește în prezent în Italia alături de bunicii paterni. Vila celebrului cuplu se află pe marginea unui lac, iar priveliștea este superbă în fiecare dimineață. Acum, Alex Velea și Antonia au loc în noua casă și pentru hainele în care au investit foarte mulți bani. Când vine vorba de modă, cei doi nu se uită la bani și cumpără tot ce le place.

Alex Velea și Antonia, casă ca-n filme

„Avem, într-adevăr, o casă din filme, pentru care am muncit, pe care ne-am dorit-o foarte mult și în care suntem foarte fericiți. Poate o să v-o arătăm, dar cu siguranță, n-o să vă spunem cât costă sau să umflăm prețurile cum fac alții de dragu’ de a ieși în evidență. Spun asta mai ales pentru oamenii care nu au fost atât de norocoși ca noi și care sunt «bombardați» de «vedete» cu toate achizițiile. Luate pe barter”, a declarat Velea, pentru Click.

Copiii au acum camerele lor, iar când fiica Antoniei, Maya, vine în vizită, se simte ca acasă în camera ei. Familia pare să fie fericită și împlinită, iar Antonia și Alex Velea au muncit din greu pentru a ajunge acolo unde sunt acum.

Situată pe o colină, casa lor din Pipera oferă o priveliște impresionantă asupra lacului din fața casei, unde se pot observa rațe sălbatice și alte păsări de baltă. Este, fără îndoială, o oază de frumusețe și liniște în mijlocul agitației orașului.

„A fost foarte bine și pentru noi, și pentru ei, și ne-am obișnuit toți super repede, e mai mult spațiu, există și curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simțim acasă”, declara Antonia pentru viva.ro, la scurt timp după ce se mutase în noua vilă.

Lasă un răspuns