Site Overlay

Imagini cu noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan de la Șușani. Vedeta a mers pe șantier să vadă stadiul lucrărilor. „Pe terasa asta vom mânca”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au decis să își construiască o casă la Șușani, locul în care a copilărit actrița și unde locuiesc părintii acesteia. Lucrările sunt în toi, iar vedeta a arătat deja cum arată terasa casei.

„Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă.

Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal.

Cred că vom intra rar în casă, poate doar la wc. Deși o să facem unul și în curte…lângă terasă!”, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Adela Popescu a vorbit despre gelozia în cuplu

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 13 ani și formează unul dintre cele mai admirate cupluri. Au împreună 3 copii și o căsnicie așa cum și-au dorit. De-alungul timpului, cei doi nu au ezitat să dea detalii picante din relația lor, iar recent au vorbit despre gelozie.

„Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”, a spus Adela Popescu pentru ego.ro.

„Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a completat Radu Vâlcan, mai arată sursa citată.

„Ce noroc să ai mulți copii! Dacă nu știi să răspunzi la o întrebare o arunci pe copii ca să ieși din impas! Cine mănâncă cel mai mult? Andrei! Cine este cel mai gelos? Adrian! Cu cine stau copiii în seara aceasta? Cu buni!”, a mai adăugat soțul Adelei Popescu.

Lasă un răspuns