Site Overlay

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Cum s-a acomodat prezentatorul la filmări: „Zilele libere sunt mai puține”

A trecut o nouă săptămână la „Survivor All Stars”, care s-a încheiat cu eliminarea lui Relu Pănescu. Din culisele show-ului, exclusiv pentru Libertatea, Daniel Pavel face noi dezvăluiri în jurnalul său, spune cum s-a acomodat cu programul de muncă în Republica Dominicană.

Emisiunea „Survivor All Stars” continuă la Pro TV în zilele de marți, miercuri și joi, de la 20.30. Trei concurenți au fost deja eliminați, Andreea Tonciu și Elena Ionescu de la Faimoși, iar Relu Pănescu de la Războinici.

În jurnalul său de la „Survivor All Stars” din această săptămână, Daniel Pavel face noi dezvăluiri despre competiție, care continuă cu probe și mai dificile pentru concurenții rămași în joc. „Națiune Survivor,

E incredibil cât de rapid trece timpul, când realizez că deja s-a făcut o lună de la momentul în care am aterizat pe aeroportul din Punta Cana și m-am instalat în locul în care îmi este casă, de deja patru ani, pentru câteva luni. Vremea în continuare insistă să-mi arate că este un sezon suprem, încărcat de surprize, așa că niciodată nu pot ști exact la ce să mă aștept – soare sau o furtună puternică.

„Nimic nu poate învinge bucuria pe care o simt, după fiecare zi de difuzare”

Cu toate acestea, nimic nu poate învinge bucuria pe care o simt, după fiecare zi de difuzare, când văd cifrele de audiență și mesajele primite de la voi, cei de acasă, care ne susțineți și ne urmăriți. Între timp, probabil ați văzut deja, că fiecare recompensă devine mai așteptată și mai dorită, iar fiecare nominalizare – mai încărcată de discuții aprinse și sentimente duse la extrem.

Cea de-a treia săptămână de show a dus și la prima eliminare din tribul albastru, dar și câteva victorii importante ale celor din echipa roșie, unde s-au adus și primele puncte de către o serie de concurenți. Mă bucur să-i văd atât de deciși, atât de dornici să dea totul și vă spun sincer că momentul în care sting flacăra cuiva rămâne, în continuare, unul marcant și încărcat de însemnătate”, a transmis prezentatorul.

Daniel Pavel: „Nu am apucat să ies prea mult din locațiile noastre”

Totodată, prezentatorul a vorbit și despre programul său de filmări, care e acum mai încărcat. „Pentru că avem un calendar de filmare destul de încărcat, trebuie să vă spun că sezonul acesta, zilele libere sunt mai puține, așa că momentan nu am apucat să ies prea mult din locațiile noastre, însă este o bucurie a acestor locuri pe care mi-e greu să o relatez doar din vorbe”, zice el.

Și a continuat: „Încerc să o fac cât mai des cu putință prin videouri pe conturile mele sociale, unde includ și o serie de detalii despre tot ceea ce vă arăt. Sper ca aceste mici «tururi virtuale», încărcate cu istorie, să vă bucure sufletul la fel de mult cum o fac și în cazul meu.

Și că vorbim de lucruri care bucură sufletul, oare am apucat să vă spun că la doar vreo cinci minute de condus, pot ajunge la o mică fabrică de ciocolată – unde îți zâmbesc ochii încă de la intrare?! Chiar dacă și eu, și Ana avem mare grijă la ceea ce mâncăm, vă spun sincer, că o cafea proaspătă pregătită de ei și un corn cu ciocolată sau un rulou cu vanilie, făcut în urmă cu doar câteva minute… nu pot fi înlocuite de nimic altceva.

E o formă bună de evadare din realitate și găsire a minutelor de visare. Și dacă nu aveți în zonă chiar un magazin specific de ciocolată, sigur găsiți niște produse care să vă aducă și vouă această bucurie, așa că vă invit să vă gândiți puțin la voi!”.

Daniel Pavel – Survivor All Stars

În încheiere, Daniel Pavel a dezvăluit că el și echipa continuă să filmeze ediții de „neratat”. „Și pentru că ceasul îmi arată deja ora de filmare, o să mă apropii de momentul în care pun penița la odihnă până săptămâna viitoare. Eu și echipa de producție continuăm să pregătim ediții de neratat și vă așteptăm marți, miercuri și joi, de la 21.30, la PRO TV și pe VOYO. Acestea fiind spuse, Domnu’ Dan vă salută și vă îmbrățișează de pe nisipul fierbinte dominican!”.

Lasă un răspuns