Site Overlay

Mădălin Ionescu rupe tăcerea și vorbește despre situația din familia lui. „Am avut chiar și terapeuți care veneau acasă”

Mădălin Ionescu are doi copii din prima căsnicie, iar aceștia locuiesc împreună cu el și soția lui, Cristina Șișcanu. Din păcate, Filip, fiul prezentatorului TV are probleme de sănătate, iar situația nu este deloc ușoară în familia lor. Într-o postare pe contul de socializare, Mădălin a scos la iveală amănunte mai puțin știute.

„Trebuie să vă spun o poveste care nu e atât de veselă, deși noi ne iubim foarte mult și ne simțim foarte bine împreună. Ani de zile nu am făcut niciun demers pentru ca Filip să beneficieze de drepturile specifice gradului lui de handicap, pentru că el are un certificat de încadrare de handicap, așa cum au și alte persoane din România. Partea ciudată este că trebuie să treci anual prin niște proceduri incredibile.

Ani de zile m-am dus și am făcut treaba asta, dar în cazul lui Filip, în condițiile în care nu există nicio operație prin care să îi înlocuiești neuronii arși, mi se pare umilitor, ca și în cazul altor persoane, să fii chemat în fiecare an sau o dată la doi ani să treci prin instituții, să treci cu el prin analize inutile”, a spus Mădălin Ionescu, pe contul său de Facebook.

„Am cheltuit foarte mulți bani cu Filip pe terapii, prin anumite centre, am avut chiar terapeuți care veneau acasă, ne-am deplasat în afara țării, am avut o situație absolut stranie și deosebită în același timp, în Germania. Acolo mi s-a spus că au mai văzut doar două creiere ca al lui Filip, la Albert Einstein și la Arthur Schopenhauer.

Însă pentru noi nu ne-a ajutat foarte mult treaba asta, pentru că oricâtă înzestrare genetică ar fi avut, faptul că un virus i-a prăjit anumite circuite neuronale, fapt care-l împiedică să se dezvolte și să vorbească așa cum trebuie, pentru noi este o realitate mult mai terifiantă și mai puternică decât că are el un potențial uriaș, e cu atât mai mare suferința din cauza asta”, a mai spus fostul prezentator.

Lasă un răspuns