Site Overlay

Momentul în care un bărbat încearcă să răpească o fetiță de 11 ani, pe o stradă din Glendale. Prima reacție a agresorului, după ce a fost prins: „Cât voi fi închis?”

Imagini tulburătoare îl arată pe Joseph Ruiz, 37 de ani, care încearcă să tragă în mașina lui o fetiță de 11 ani care mergea spre școală, arată înregistrările puse la dispoziție de Departamentul de Poliție din Glendale, statul american Arizona, relatează ABC News și Fox News.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, vineri, 26 ianuarie, un șofer face o întoarcere bruscă înainte de a opri lângă o elevă de clasa a cincea care se ducea la școală. Bărbatul coboară din automobil și încearcă să o prindă pe fată, adolescenta fuge, strigă după ajutor și se salvează.

Cu ajutorul videoclipului și a descrierii fetei, autoritățile l-au identificat pe suspect ca fiind Joseph Leroy Ruiz, 37 de ani, despre care au precizat că locuiește în același complex de apartamente cu fata. Copila a spus poliției că s-a intersectat cu el și mai devreme în acea dimineață, lângă blocul ei. 

„Vrem doar să o lăudăm și să o felicităm pentru modul cum și-a protejat propria viață în momentul în care bărbatul încerca să o prindă”, a spus Moroni Mendez, ofițerul de informații publice al poliției din Glendale.

Ruiz a fost arestat sub acuzația de tentativă de răpire. În prezent, este reținut, iar cauțiunea a fost stabilită la 25.000 de dolari.

A fost trimis în judecată luni, 29 ianuarie. Procurorul a susținut că are „un istoric de violență. A fost condamnat pentru o agresiune calificată, după ce și-a înjunghiat mama în gât”

Potrivit documentelor instanței, poliția l-a interogat pe Ruiz în urma arestării acestuia. Când anchetatorii i-au spus că este acuzat de tentativă de răpire, individul că nu a negat, ci „a vrut doar să știe cât timp va fi închis”.

Foto: wmtv15news

Lasă un răspuns