Site Overlay

Monica Gabor a ajuns în presa internațională. Ce a scris Daily Mail despre presupusa poveste a băiețelului adoptat: „L-a dus înapoi după doar o zi”

Monica Gabor trăiește în America acum, însă ea a ajuns celebră la nivel internațional încă de când se afla în România, de când era soția fostului milionar Irinel Columbeanu. În 2014, publicația Daily Mail i-a dedicat un articol întreg, articol care scoatea la lumină presupusa poveste a unui băiețel pe care a vrut să îl adopte.

În urmă cu 10 ani, Monica Gabor era protagonista unui întreg articol de presă, în Daily Mail, una dintre cele mai citite publicații online din Europa. „O româncă celebră își duce înapoi la orfelinat băiețelul adoptat după ce plânsetele lui au ținut-o trează în prima noapte”, e titlul articolului, care nu o ridică în slăvi pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu.

„Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte”

În articol e scoasă la lumină povestea băiețelului Alex pe care Monica Gabor ar fi vrut să îl adopte. Publicația scria că „Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic. Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce”.

„Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: «Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta»”, a mai notat publicația, care în final a precizat că Monica Gabor, după despărțirea de Irinel Columbeanu, a devenit una dintre cele mai curtate femei din showbizul românesc.

În prezent, Monica Gabor trăiește în America, are o relație de lungă durată cu Mr. Pink, un influent om de afaceri. Alături de ea, în America, e și Irina Columbeanu, fiica ei și a fostului milionar Irinel Columbeanu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu

Monica Gabor, trasă la răspundere după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul unde tatăl lui și-a petrecut ultimele clipe din viață. A anunțat că e mai liniștit acolo, că speră să își pună și ordine în gânduri pentru a lansa o nouă carte. „Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat.

Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni”, spunea în urmă cu câteva zile omul de afaceri, pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Tot el recunoștea că le înștiințase deja pe Monica Gabor, fosta lui soție, și pe Irinuca Columbeanu, fiica lor, că el s-a mutat la azil. Cele două locuiesc împreună în America. „Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a explica omul de afaceri.

Pe Instagram, Monica Gabor a fost trasă la răspundere de fani pentru situația fostului ei soț, Irinel Columbeanu. Pe 24 octombrie 2022, ea a avut ultima postare, iar acolo fanii au comentat situația fostului om de afaceri.

„Nu te doare pentru situația lui Irinel?”, „Tu știi condiția lui Irinel Columbeanu?”, „Când o să-l ajuți, în sfârșit, pe domnul Columbeanu??? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut la emisiunea Fiță cu Adiță.

Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arată de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să îi dai o pensie de 100 $ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el, fiindcă se stinge că o lumânare. Nu e corect!!!”, sunt câteva dintre mesajele primite de Monica Gabor de la fani, cu referire la Irinel Columbeanu. În schimb, Irina Columbeanu, fiica lor, și-a închis pagina de Instagram.

Lasă un răspuns