Site Overlay

Polițiștii chemați să ajute un român care luase bătaie într-o gară din Germania l-au reținut, după ce l-au legitimat. Era căutat cu mandat de arestare

Un român de 49 de ani care era căutat în baza unui mandat de arestare a fost arestat de polițiștii federali în jurul orei 12:50, pe 2 februarie 2024, la gara Altona, din Hamburg, după ce a fost victima unei infracțiuni de agresiune, relatează Bild.

Un bărbat de 43 de ani l-a lovit violent de mai multe ori în cap pe român, din motive necunoscute. Un angajat al căilor ferate i-a separat pe cei doi și a cerut ajutrul unei patrule a poliției federale. Împotriva a fost deschisă o procedură de urmărire penală sub suspiciunea de vătămare corporală, iar ulterior acesta a fost eliberat.

Românul bătut s-a plâns inițial de dureri și a fost tratat la fața locului de un echipaj al unei ambulanțe chemată de urgență. Atunci când i-au verificat identitatea și au introdus datele în sistem, agenții au descoperit că pe numele românului era emis un mandat de arestare.

Cetățeanul român, care a fost condamnat pentru furt, era căutat de la sfârșitul lunii ianuarie 2024 și reușise să se ascundă până acum, după ce nu plătise amenda la care fusese condamnat.

Acum el trebuie să execute o pedeapsă de închisoare substitutivă de 40 de zile. O patrulă a poliției federale l-a dus pe bărbatul de 49 de ani la un centru de detenție.

Lasă un răspuns