Site Overlay

Serialul „Bravo, tată!” revine la Antena 1 cu sezonul 2. Ipostazele în care apar Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Cosmin Natanticu

Serialul „Bravo, tată!”, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care se confruntă cu provocările parentale într-o manieră complet unică, revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1.

Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00. Fanii producției sunt invitați să se pregătească pentru o nouă doză de amuzament, alături de cei patru protagniști: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj.

Noul sezon este despre ce mai înseamnă, în ziua de astăzi, să fii bărba, despre cum reușește un bărbat să fie și tată, și soț, și iubit, dar să-și facă și timp pentru prieteni. Este despre familie, despre cum micile probleme casnice, de zi cu zi, stârnesc situații dintre cele mai complicate, cu rezolvări cât mai comice”, dezvăluie Răzvan Fodor, în vreme ce Cosmin Natanticu mărturiseşte la rândul lui:

„În primul sezon, am crezut că Flavius le-a trăit deja pe toate. Eram optimist, nu văzusem scenariul pentru cel de-al doilea!”. Cu personaje noi, replici memorabile, provocări care vor ține publicul captiv și intrigi amuzante, acest nou sezon promite să aducă râsul și emoția în casele telespectatorilor.

Ce spunea Răzvan Fodor despre rolul lui din serialul „Bravo, tată!”

Soțul Irinei Fodor îl interpretează pe Gioni, un influencer al cărui vis este să devină o vedetă celebră. La un moment dat, acesta se trezește cu un copil la ușă despre care i se spune că este al lui. Actorul a vorbit despre personajul său anul trecut.

„Îmi era dor. Îmi este dor și drag să muncesc, mai ales în condiții de genul ăsta: gașcă, prieteni, aceeași gașcă de producție, casting mișto, oameni pe care îi cunosc și, mai mult decât atât, comedie. Este prima comedie în care joc. Am mai jucat în alte seriale mici chestii umoristice, dar nu comedie și mă bucur teribil”, a povestit Fodor pentru Ego.

Răzvan Fodor spunea că producătorii l-ar fi văzut și în postura personajului intepretat de Liviu Vârciu. „Dacă nu greșesc, dar asta trebuie să ne spună producătorii, știu că am dat casting și pe rolul lui Mario, adică al lui Liviu Vârciu. Dacă îmi mai aduc bine aminte.

Dar este mai bine influencer. E mult spus influencer. Este un pârât, dacă oamenii mai înțeleg termenul ăsta. Deci acest Gioni pe care eu îl interpretez este un pârât, o vedetă wanabe, care cumva a strălucit vag acum 30 de ani prin showbiz-ul ăsta și el crede cu tărie că lumea îl știe și el este chiar șmecher”.

„În ziua de azi sunt mulți Gioni. Îi vezi peste tot”

„N-aș vrea să fiu răutăcios. Nu dăm nume. Dar în ziua de azi sunt mulți Gioni. Îi vezi peste tot, îi vezi pe pagini de Instagram cu sute de mii de fani și nu-i știe nimeni. Nu sunt arogant și nu sunt rău. Îi vezi că încearcă.

E foarte mișto să încerci, dar de aici până la a crede că faci ceva sau ești cineva este distanță foarte mare. Tot urmărindu-i pe ăștia, pentru că îți apar, sunt peste tot, mi-a fost ușor să conturez personajul”, a mai povestit amuzat Răzvan Fodor pentru sursa citată.

Lasă un răspuns