Site Overlay

The Greatest Night In Pop. Imagini în premieră cu Michael Jackson, Ray Charles și Stevie Wonder, într-un documentar Netflix despre melodia We Are The World

„The Greatest Night in Pop”, un documentar cu imagini în premieră despre realizarea melodiei „We Are the World”, lansată prima dată în 1985, este disponibil pe Netflix, iar Lionel Richie, Bruce Springsteen și Cindi Lauper se numără printre cei care își amintesc acea noapte memorabilă, în care mai multe staruri ale muzicii au intrat în studioul de înregistrări, a relatat CNN.

Cântecul şi videoclipul au fost făcute în beneficiul persoanelor înfometate din Africa și a reunit zeci de vedete ale muzicii acelor ani, inclusiv Michael Jackson, Ray Charles și Stevie Wonder.

Organizatorii au avut la dispoziţie „o singură seară pentru a reuşi acest lucru”, iar producătorul Quincy Jones a afişat un semn afară pe care scria „Lăsaţi orgoliul la uşă”, a povestit Lionel Richie, ghidul de facto pentru această călătorie printre amintiri.

Documentarul este presărat cu imagini de arhivă nedifuzate până acum, de la înregistrarea melodiei We Are The World, și au fost dezvăluite amănunte neștiute, cum ar fi că Michael Jackson a refuzat inițial să cânte sau apară în imagini, iar Steve Wonder l-a condus pe Ray Charles la baie.

Printre artiştii care vorbesc în documentarul care are o durată de peste 90 de minute se numără Cindi Lauper, care numeşte experienţa care fiind „din altă lume”, Bruce Springsteen şi Dionne Warwick.

„The Greatest Night in Pop” oferă o privire emoţionantă după aproape patru decenii asupra vedetelor care s-au reunit pentru o cauză comună, subliniind în acelaşi timp că, indiferent de realizările lor, apreciază munca „rivalilor” muzicali.

Lasă un răspuns