Site Overlay

Tudor Chirilă, înfuriat de un spectator în timp ce juca în piesa „Căsătoria”, la Teatrul de Comedie: „Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene!”

Actorul și muzicianul Tudor Chirilă a fost enervat de un spectator de la Teatrul de Comedie, acolo unde joacă în piesa „Căsătoria”, de N.V. Gogol, și unde vineri a avut loc o nouă reprezentație. Chirilă a postat un mesaj dur pe Facebook, devenit viral.

În vârstă de 49 de ani, Chirilă nu s-a ferit să scrie că, dacă era scena lui, adică, dacă ar fi putut lua el decizia, ar fi oprit spectacolul.

„Telefoanele mobile au apărut la noi prin 96. De atunci au trecut 28 de ani și ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară la Căsătoria la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aș fi oprit spectacolul. Măcar pentru a-l face să înțeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aș mai adăuga că vedem fețele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne și aș zice că e urât, urât rău. Teatrul nu e cinematogaf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii și invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, ușor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poți s-o spui, nu mai tre’ s-o și arăți. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la Căsătoria”, a scris actorul.

În 16 ore, postarea a strâns aproape 9.000 de reacții și peste 380 de comentarii, fiind distribuită de 430 de ori. Unul dintre comentarii a stârnit și el reacția actorului.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTudorChirilaOfficial%2Fposts%2Fpfbid02XGdhMBjN3Dv6quEPqHwErp9LZCErwFf3DWMDzai6fnuvgZDx5vt5x9fE9PMbXv2al&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”265″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

„Câteodată te mai si plictisești, nu toate piesele si actorii au harul să te țină lipit, stană de piatră cu ochii holbați. Mai sunt cazuri în care îți scrie copilul ceva. Sunt situații si situații, nu doar nesimțiți. Daca nu e sunet și lumina e la minim, nu e apt să scoată pe un actor bun din rol, să uite replicile. Sunt excepții oricum, câțiva în sute de persoane. Se mai și speculează tema, că atrage polemici și adora lumea să-i facă pe alții nesimțiți, punându-și astfel în valoare bunul simț nemaivăzut”, a scris Monica.

Replica lui Tudor Chirilă a venit foarte rapid: „Monica, deci, dacă te plictisești îți deschizi telefonul și dai drumul la ceva cu sonor eventual. Că, na, ești singur în sală. Ce raționament…”

Lasă un răspuns