Site Overlay

Un bărbat din SUA și-a decapitat tatăl, apoi s-a postat pe YouTube cu capul bărbatului, promovând teorii conspiraționiste. Unde a fost găsit capul

Justin Mohn, în vârstă de 32 de ani, a fost arestat după ce şi-ar fi ucis tatăl şi l-a decapitat, apoi s-a filmat, având alături capul, într-un videoclip macabru transmis pe YouTube. În videoclip, Justin Mohn spune că tatăl său era un angajat federal, numindu-l trădător, relatează NBC şi ABC News, scrie News.ro.

În videoclipul de pe YouTube, care a fost intitulat „Mohn’s Militia – Call To Arms For American Patriots” (Miliţia lui Mohn – Chemare la arme pentru patrioţii americani) şi care este citat în plângerea poliţiei, Justin Mohn apare purtând mănuşi şi ţinând capul tatălui său într-o pungă de plastic.

Ulterior, capul poate fi văzut într-o oală de gătit.

Deşi poliţia nu a făcut publică vârsta victimei, din registrele publice reiese că aceasta avea 68 de ani.

Poliţia a declarat că în înregistrare, suspectul, care părea că citeşte de pe un script, a încurajat violenţa împotriva oficialilor guvernamentali şi l-a numit pe tatăl său trădător de țară.

Justin Mohn a spus în videoclip că tatăl său a fost angajat federal timp de 20 de ani şi s-a referit la el ca la un trădător, cerând moartea tuturor funcţionarilor federali şi atacând administraţia preşedintelui Joe Biden, mişcarea Black Lives Matter, comunitatea LGBTQ şi activiştii Antifa.

Michael Mohn fusese angajat federal, inginer în cadrul secţiei de geo-mediu a Corpului de ingineri al armatei americane din districtul Philadelphia.

YouTube a șters videoclipul, care avea o durată de peste 14 minute, la câteva ore după ce a fost postat.

Mama suspectului, Denice Mohn, a fost cea care a găsit cadavrul soţului şi a sunat la poliţie marţi, în jurul orei locale 19.00.

Când poliţia a ajuns la casa familiei din Middletown Township, l-a găsit pe Michael Mohn într-o baie de la parter, decapitat, cu „o cantitate mare de sânge în jurul său”, potrivit plângerii poliţiei. În cadă au fost găsite o macetă şi un cuţit mare de bucătărie.

Poliţia a găsit capul lui Michael Mohn în interiorul unei pungi de plastic, într-o oală de gătit, într-un dormitor de lângă baie, potrivit plângerii.

De asemenea, a găsit mănuşi de cauciuc transparente şi însângerate într-un alt dormitor. În videoclipul de pe YouTube, suspectul fusese văzut purtând mănuşi similare.

Denice Mohn a declarat poliţiei că ultima dată a fost acasă la ora 14.00 şi fiul ei era singura persoană care se afla acolo, împreună cu tatăl său. Când s-a întors acasă în acea seară, cu puţin timp înainte de a suna la poliţie, fiul ei lipsea, la fel şi o maşină înregistrată pe numele soţului.

Ulterior, poliţia l-a găsit pe Mohn în Fort Indiantown Gap, la aproximativ 160 de kilometri distanţă de locul crimei. Forţele de ordine l-au localizat pe baza telefonului său mobil.

Fort Indiantown Gap, în apropiere de Harrisburg, Pennsylvania, are un centru de antrenament al Gărzii Naţionale. Telefonul a fost localizat chiar în afara bazei Gărzii Naţionale, unde poliţia a găsit maşina familiei. Mohn a sărit peste un gard şi a intrat în bază.

Atât Garda Naţională, cât şi Poliţia de Stat din Pennsylvania au fost contactate pentru a ajuta la găsirea lui Mohn, iar agenţii l-au arestat „fără incidente” în jurul orei 21.25. Suspectul era înarmat cu o armă de foc, dar nimeni nu a fost rănit cât timp acesta s-a aflat în bază.

Justin Mohn este suspectat de crimă de gradul întâi, abuz asupra unui cadavru şi posesie a unui instrument cu intenţia comiterii unei crime. El a fost pus sub acuzare miercuri dimineaţa şi i s-a refuzat cauţiunea.

Poliţia a mai avut câteva contacte anterioare cu suspectul, unele în urmă cu 10 ani şi altele mai recente.

Lasă un răspuns