Site Overlay

Un consilier PNL din Consiliul Local al Sectorului 1 „a înjurat-o pe Clotilde Armand în cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis”, acuză USR

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și USR Sector 1 au cerut miercuri, 7 februarie partidului condus de Nicolae Ciucă să îl demită pe consilierul local PNL Dinu Gheorghe, fiul lui Dinu Gheorghe „Vamă”, după ce liberalul a rostit cuvinte obscene în ședința de Consiliu Local pentru votarea bugetului.

Imaginile au fost postate pe Facebook de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, dar și de USR Sector 1. În ele se vede cum liberalul Dinu Gheorghe rostește obscenități, apoi își dă seama că microfonul era pornit și îl oprește. Din secvențele video, nu este clar la cine s-a referit consilierul liberal.

„Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente, un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. „Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” – asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a cerut conducerii PNL „să ia măsuri urgente” și să îi ceară demisia, pentru ca astfel liberalii „să se delimiteze public de limbajul suburban folosit”.

Și USR Sector 1 a cerut același lucru. „Solicităm conducerii PNL demisia urgentă a respectivului consilier local și să se delimiteze public de limbajul subteran al acestuia. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva”, a transmis organizația.

În plus, USR Sector 1 a transmis și partidului condus de Marcel Ciolacu „că un consilier local de Vrancea a afirmat despre Clotilde Armand că «în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe»” și „nici până în ziua de astăzi nu a fost sancționat de conducerea partidului”.

Lasă un răspuns