Site Overlay

Un tânăr de 18 ani, mort într-un accident provocat de un șofer care nu i-a dat prioritate și a fugit de la fața locului, în sectorul 5

Un tânăr șofer în vârstă de 18 ani a murit marți seară, 30 ianuarie, după ce a intrat într-un stâlp, încercând să evite coliziunea cu un șofer de 44 de ani care nu i-a acordat prioritate, în sectorul 5 al Capitalei. Șoferul vinovat a fugit de la locului accidentului, dar ulterior a fost prins și reținut de polițiști, anunță miercuri seară, 31 ianuarie, Brigada Rutieră.

Accidentul a avut loc ieri seară, în jurul orei 21:45, pe str. Antiaeriană din sectorul 5, și a fost provocat de un șofer de 44 de ani, care ieșea de pe o stradă, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” și a efectuat virajul la stânga pe str. Antiaeriană.

„Ca urmare a acestei manevre, conducătorul autoturismului care circula pe str. Antiaeriană dinspre șos. Alexandriei către Calea 13 Septembrie a schimbat brusc direcția de mers spre dreapta pentru a evita coliziunea, moment în care a pătruns pe trotuar intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului de circulație, conducătorul celui de-al doilea autovehiculul, în vârstă de 18 ani, a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, a transmis Brigada Rutieră.

Șoferul de 44 de ani a fugit atunci de la locului accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților.

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți au dispus reținerea bărbatului în vârstă de 44 de ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea luării unei măsuri preventive superioare”, precizează Brigada Rutieră.

Lasă un răspuns