Site Overlay

Vedete pe covorul roșu la SAG Awards 2024. Jennifer Aniston și Margot Robbie au avut ținute spectaculoase

Los Angeles a primit din nou crema Hollywoodului la cea de-a 30-a ediție a premiilor anuale Screen Actors Guild (SAG). Printre invitații vedetă s-au numărat actrițele Jennifer Aniston, Margot Robbie, Anne Hathaway și Reese Witherspoon.

Margot Robbie, Emma Stone și Jennifer Aniston s-au numărat printre vedetele care au pășit pe covorul roșu înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Screen Actors Guild (SAG) de sâmbătă, 24 februarie. Evenimentul celebrează cele mai bune performanțe din televiziune și film din ultimul an, iar câștigătorii sunt votați de colegii actori.

Iată doar câteva dintre vedetele care au pozat pentru fotografi înainte de începerea ceremoniei.

Cea de-a 30-a ediție anuală a premiilor Screen Actors Guild (SAG) a avut loc sâmbătă la Shrine Auditorium & Expo Hall din Los Angeles, iar spectacolul a fost transmis în direct la nivel global pe Netflix – o premieră pentru spectacol și pentru streamer – ceea ce a permis ca acesta să fie diferit de alte spectacole de decernare a premiilor.

Câștigătorii de sâmbătă seara au fost cunoscuți de cei care au urmărit sezonul premiilor, actorii din „The Bear”, „Oppenheimer” și „Beef” luând acasă statuete, așa cum era de așteptat. Lily Gladstone din „Killers of the Flower Moon” și Da’Vine Joy Randolph din „The Holdovers” au luat, de asemenea, trofee acasă, fiind numiți „actori” în timpul transmisiunii.

Deși ceremonia din acest an nu a avut o gazdă, Idris Elba a îndeplinit neoficial aceste atribuții, deschizând și închizând spectacolul și apărând cel puțin încă o dată la mijloc, stârnind râsete din partea mulțimii.

Alți artiști de succes care au urcat pe scenă în calitate de prezentatori au fost Billie Eilish, Jessica Chastain, America Ferrera, Robert Downey jr și președintele SAG-AFTRA, Fran Drescher, printre mulți alții.

Jennifer Aniston a ajutat la prezentarea Barbrei Streisand cu premiul SAG pentru întreaga carieră, salutând legenda pentru „acea voce” și numind-o „o femeie de treabă”. Bradley Cooper a urcat, de asemenea, pe scenă.

Streisand a menționat în discursul său că este membră a SAG-AFTRA de peste 60 de ani și și-a amintit de adolescenta din Brooklyn care visa să devină actriță în timp ce citea o revistă de film și mânca o „halbă de înghețată de cafea”. De asemenea, ea a menționat actori-cheie ai vechiului Hollywood care erau evrei și care au fugit din Europa de Est pentru a scăpa de persecuții, spunând: „Acum visez la o lume în care astfel de prejudecăți sunt de domeniul trecutului”.

Primul premiu al serii a fost un răsfăț pentru fanii filmului „Diavolul se îmbracă de la Prada”, întrucât vedetele filmului din 2006 – Meryl Streep, Anne Hathaway și Emily Blunt – s-au reunit pentru a prezenta împreună. Pe scena SAG s-au reunit sâmbătă și alte distribuții, inclusiv cele din „Breaking Bad”, precum și Jeff Goldblum și Geena Davis din filmul lui David Cronenberg „The Fly” din 1986, care au prezentat ultimul premiu al serii.

Distribuția filmului „Succession” a condus în topul nominalizărilor în rândul categoriilor de televiziune, cu cinci nominalizări – obținând cea mai mare distincție pentru cel mai bun ansamblu. „Barbie” și „Oppenheimer” au obținut fiecare câte patru nominalizări la categoriile cinematografice, obținând inclusiv recunoaștere la râvnita categorie a distribuției de ansamblu. „Oppenheimer” a domnit învingător cu trei dintre aceste premii, în timp ce „Barbie” a rămas pe dinafară.

Aceasta este prima ediție a premiilor SAG de la greva prelungită a actorilor de anul trecut de la Hollywood – un fapt care a fost adus în discuție de mai multe ori pe parcursul serii – și este, de asemenea, ultimul eveniment major de decernare a premiilor în domeniul divertismentului înainte de ceremonia de decernare a premiilor Oscar de luna viitoare.

FOTO: Profimedia

Lasă un răspuns